GündemManşetSpor

BODRUMSPOR’UN BAŞKANINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Bodrumspor-Rıza Karakaya2016-2017 Sezonunda Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor, sezonun ilk karşılaşmasında İstanbul ekiplerinden Çatalcaspor’u konuk edecek.

Pazartesi gününden bu yana Çatalcaspor maçı hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrumspor, Cuma günü gerçekleştireceği son antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini bekleyecek. Takımın Bodrum İlçe Stadı’ndaki antrenmanını izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya’da Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya bütün Bodrumluları davet ederek şunları söyledi;

“ Bu Cumartesi Çatalcaspor maçı ile ilk müsabakamıza çıkıyoruz. Bu sene her zaman söylediğim gibi, geçen seneki takımımızın iskeletini bozmadık. Takımımız play-off da son anda elenmişti. Bunun yanına tecrübeli ve çok iyi genç transferler yaptık ve baya iyi bir takım ortaya çıktı. Bodrum’da bu sene beklenti biraz yüksek, bu beklentiyi de biz yarattık arkadaşlarımızla beraber. Bodrumspor’u geldiğimizden günden bu yana hep şampiyonluğa oynattık. Bütçemiz az da olsa, çok ta olsa hep şampiyonluğa oynattık takımımızı. Bu sene de tabi ki geçen sene play-off oynadığımız için Bodrum halkının Bodrumspor’dan beklentisi yüksek.”

BÜTÇE ORTADA AMA HEDEF BELLİ…

Başkan Karakaya yaptığı açıklamada kulübün bütçesinin orta sıralardaki takımlarla aynı olduğunu ancak hedeflerinin takım halinde yüksek olduğunu belirterek sürdüğü konuşmasına şu şekilde devam etti;

“ Biz her zaman Bodrum markasının her yerde, yarıştığı her alanda başa oynaması gerektiğine inanan bireyleriz. Başkanımız Mehmet Kocadon’da aynı bizim taşıdığımız bu yüreği, bu enerjiyi taşıyan bir başkanımız. Bu yüzden biz orta bütçe ile de takımımızı başa oynatacağız. Allah’ın izniyle de inşallah 2. Lig hedefini gerçekleştireceğiz diye düşünüyorum. Bodrumlular rahat olsun, çok iyi bir takım oluştu. Bu takım Bodrumsporluların yüzünü güldürür diye düşünüyorum ve ben bugüne kadar Bodrumspor ile ilgili tespitlerimde hiç yanılmadım bugüne kadar. Ben takımımızdan bu sene eminim ve Bodrumspor’u en iyi şekilde temsil edecekler.”

BODRUMSPOR BİR TANE …

Başkan Karakaya konuşmasının sonunda herkesi Cumartesi 16:30’da başlayacak Çatalcaspor maçına davet ederek şunları söyledi;

“ Biz başarının yüksek bütçeler ile değil takım olmaktan geldiğine inanıyoruz. Bizim takımımızda takım gibi takım, birlik beraberlik var, hepsi birbirine çok inanıyor, güveniyor, yönetimine inanıyor, hocasına inanıyor, sahaya da bunun yansıması mutlaka olacaktır. Bodrum halkı zaten Bodrumspor’a her zaman inandı ve güvendi, bizde her zaman onların bu inançlarına ve güvenlerine mahcup olmadık. İnşallah bu sene daha da bir birlik ve beraberlik içinde Bodrumlulara daha da güzel günler yaşatacağız. Başta belediye başkanımız olmak üzere bize destek veren herkesin de yüzünü güldüreceğiz inşallah. Cumartesi günü herkes festival havasında stadımıza gelsin. Biz buralara taraftarımızın desteği ile geldik ve bizim için taraftarımızın desteği çok önemli. Herkesi birlik ve beraberliğe davet ediyorum, Bodrumsporumuz bir tane ve Bodrumsporumuzu hep birlikte götürebildiğimiz kadar en ileriye götürelim.”

TÜRKİYE KUPASINDA RAKİP MUĞLASPOR

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Ziraat Türkiye Kupası maçında da Muğlaspor ile eşleşti. Perşembe günü çekilen kuralarda Muğlaspor ile eşleşen B.B. Bodrumspor, Çatalcaspor maçının ardından Muğlaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. B.B. Bodrumspor ile Muğlaspor arasında oynanacak Muğla derbisi ise Salı günü saat 15:30’da Bodrum İlçe Stadı’nda başlayacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmayı kazanan ekip bir üst tura yükselecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu