GündemManşetSiyaset

Muğla Adayı Ahmet Aras

Bodrum Adayı Önümüzdeki Günlerde Belirlenecek

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bugün toplanan MYK ve Parti Meclisi toplantılarında yapılan oylamalar sonucunda, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak belirlendi. CHP’nin Bodrum Belediye Başkan adayının ise önümüzdeki günlerde yapılacak toplantılarda belli olacağı öğrenildi.

31 Mart 2024’teki yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren CHP, seçimlerde göstereceği adaylarını belirleyeceği Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantısını gerçekleştiriyor. Toplantılar nedeniyle parti genel merkezi ziyaretlere kapatıldı. MYK toplantısında belirlenen adaylar, parti meclisinde oylamaya sunuluyor.

CHP’nin MYK toplantısı bugün öğle saatlerinde başladı. Toplantıdan sızan ilk bilgilere göre aralarında Muğla ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de olduğu bazı belediyeler için belirlenen adaylar MYK’dan geçti. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ismi de, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için MYK’dan onaylanarak geçti. MYK’nın kararı, bu akşam toplanan PM’nin uzun süren toplantısında oylanarak saat 23:30 sularında kesinleşti.

Bu isimlerin ilerleyen saatlerde resmi olarak kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Öte yandan CHP kaynaklarına yakınlığı ile bilinen PolitikYol’un edindiği bilgilere göre CHP’nin bugün açıklanacak adaylarından bazıları şöyle:

Muğla Büyükşehir Belediyesi: Ahmet Aras

Antalya Büyükşehir Belediyesi: Muhittin Böcek

İstanbul Şişli: Emrah Şahan

İstanbul Ataşehir: Onursal Adıgüzel

İstanbul Beşiktaş: Rıza Akpolat

İstanbul Beylikdüzü: Mehmet Murat Çalık

İstanbul Kartal: Gökhan Yüksel

İstanbul Maltepe: Esin Köymen

İstanbul Küçükçekmece: Kemal Çebi

İstanbul Büyükçekmece: Hasan Akgün

İstanbul Bahçelievler: Gülizar Emecan

İstanbul Sultangazi: Ferhat Epözdemir

Balıkesir Ayvalık: Mesut Ergin

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu