GündemManşetSpor

SÜPER AMATÖR’DE YARIMADA DERBİSİ

mansetMuğla Süper Amatör Liginde mücadele eden Bodrum temsilcileri Gümüşlük Gençlikspor ile Ortakent Yahşispor bu hafta Yarımada derbisinde karşılaşacak.

Muğla Süper Amatör Liginde mücadele eden her iki Bodrum temsilcisi ligde 3 Aralık Pazar günü oynanacak 7. Hafta karşılaşmasında Gümüşlük Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 14.00’da başlayacak önemli karşılaşma öncesi Ortakent Yahşispor 10 puanla 5. sırada bulunurken, Gümüşlük Gençlikspor ise 4 puanla 10. sırada yer alıyor.

Bodrumlu futbolseverlerin de yoğun ilgi göstermesi beklenen karşılaşma öncesinde son iki maçını kazanan Ortakent Yahşispor bu maçı da kazanarak zirve yarışından kopmak istemezken, Gümüşlük Gençlikspor ise taraftarı önünde 3 puan alarak alt sıralardan kurtulmak istiyor.

KARAOVA EVİNDE, TURGUTREİS DEPLASMANDA

Süper Amatö Lig’de mücadele eden diğer Bodrum temsilcilerinden Karaovaspor kendi evinde Köyceğiz Belediyespor’u konuk edecek. Turgutreisspor ise deplasmanda Dalyanspor ile karşılaşacak. Her iki karşılaşmada 3 Aralık Pazar günü 14.00’da başlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu