GündemHayatManşet

VALİ CİVELEK DEPREM BÖLGESİNDE

Ula DepremUla İlçesine bağlı Arıcılar Mahallesinde deprem sonrası yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Muğla Valisi Esengül Civelek vatandaşlarla bir araya geldi.

Deprem bölgesindeki incelemelerine Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, Muğla AFAD Müdürü Temel Kışlalı’ın eşlik ettiği Vali Civelek can ve mal kaybının olmadığı depremin hemen ardından genel hayatı etkileyen şartların giderilmesi, vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması maksadıyla olaya AFAD’ın  , Sağlık Müdürlüğü’nün, İtfaiyenin, Aile ve  Sosyal Politikalar il Müdürlüğü’nün. Kızılayın ve diğer ilgili kurum ve kuruluşların etkin ve hızlı bir şekilde müdahale ettiğini belirtti.

İncelemelerinin ardından vatandaşlarla bir süre sohbet edip taleplerini dinleyen Vali Civelek, “can kaybının ve mal kaybının olmayışı tesellimizdir. Vatandaşlarımızın acil ihtiyaçları karşılanmıştır. Hasar tespit çalışmaları tamamlanmıştır. Çadırda kalan vatandaşlarımız için Karabörtlen köyümüzde misafirhane de hazırlanmıştır. Çadırda kalmayı tercih eden vatandaşlarımız istedikleri takdirde misafirhanede de kalabileceklerdir.  Sahadaki AFAD ve Psikososyal destek ekiplerimiz ile hayatın olağan akışına dönmesi için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu