GündemManşetSpor

LİGİN TEK NAMAĞLUP KIZLARI

kırçiçekleriBodrum’un potalardaki temsilcisi ve namağlup kızları, seriyi bozmadan yollarına devam ediyorlar. Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde Bodrum’u başarıyla temsil eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, bu hafta deplasmanda oynadıkları Tosyalı Toyo Osmaniye GSK maçında da yüzü gülen taraf oldu.

İlk yarıda her zamanki gibi üstünlüğü yakalayan ve rakibine aman vermeyen Kırçiçekleri, ikinci periyoda 20-24 önde başladı. İlk yarıda rakibinle arasındaki sayı farkını arttıran Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı, çalan düdükle ilk yarıyı 31-43 önde tamamladı. İkinci yarıda da ilk yarıda gösterdiği oyun istikrarını koruyan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, ikinci yarıda da aradaki sayı farkını arttırarak 63-76 galip gelerek salondan Namağlup unvanını koruyarak ayrılan taraf oldu.

Takımın tek yabancı transferi olan Amerikalı oyuncu Sasha Goodlett maçta takımına kazandırdığı 37 sayı ve 11 ribaunt ile maçın yıldızı oldu.

Ligin ilk haftasından bu yana oynadığı 9 maçta rakiplerine şans tanımayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı ligde namağlup tek takım olarak 18 puan ve 145 Averaj ile birincilik koltuğundaki yerini koruyan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, onuncu hafta maçında kendi evinde Ferko Ilgaz KBSK ile karşılaşacak. Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak olan karşılaşma ücretsiz olarak izlenebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu