GündemManşetSpor

BODRUMSPOR SEVDALISI EYÜP DAYI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

eyup_erturk (1)Bodrumspor sevdalısı 89 yaşındaki Eyüp Ertürk geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayata veda etti.

Umurca Mahallesinde yaşayan ve Umurca İlkokulunun bulunduğu araziyi bağışlayarak buraya okul yapılmasını sağlayan 89 yaşındaki Eyüp Ertürk önceki gün geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etti. Bodrumspor’un oynadığı tüm karşılaşmaları da yakından takip eden Eyüp Ertürk, Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan hiç bir maçı da kaçırmazdı. Bodrum’un sevilen ve tanınan simalarından olan Eyüp Ertürk’ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Adliye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Türbe Mezarlığında defnedildi.

Ertürk’ün cenazesine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da katılırken, başkan Kocadon’un sosyal medya hesabından da “Bodrum’un sevilen simalarından değerli büyüğümüz Eyüp Ertürk’ü (Eyüp Dayı) son yolculuğuna uğurladık. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı dilerim.” şeklinde başsağlığı mesajı yayınlandı.

Bodrumspor’un koyu bir taraftarı olan Eyüp Ertürk için Bodrumspor sosyal medya hesaplarından ise “Bodrumsporumuzun hiç bir maçını kaçırmayan Eyüp Ertürk amcamizin vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız… Eyüp amcaya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz… Eyüp Ertürk’un cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Adliye Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Türbe Mezarlığında defnedilecektir” şeklinde başsağlığı mesajı yayınlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu