AsayişGündemManşet

BODRUM’DA ŞOK UYGULAMALAR

şok ugulamalar-Bodrum-Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen “Şok Uygulamalar” vatandaşa huzur suçlulara korku salıyor…

İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya’nın Bodrum’da göreve başlamasıyla hayata geçirilen şok uygulamalar meyvelerini veriyor. Polis sorumluluk alanı içerisindeki farklı noktalarda farklı zamanlarda farklı ekiplerle gerçekleştirilen uygulamalarda bu güne kadar onlarca suçlu ve çok sayıda suç unsuru ele geçirildi.

Asayiş ekiplerinin yanı sıra, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Trafik ekiplerinin de destek verdiği, gece gündüz zaman menfumu yürütülen çalışmalarda alkollü sürücüler ve aranan araçlarda yakalanıyor.

Son olarak geçtiğimiz gece saatlerinde Yalıkavak-Gündoğan yolu üzerinde icra edilen şok uygulamada, durdurulan motosikletli bir şahsın üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan şahsın işlemlerinin sürüdüğü öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu