GündemManşetSpor

BUCASPOR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Bodrumspor_bucaspor_hazirliklarini_tamamladi (13)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor hazırlıklarını tamamladı.

Ligde 13. Hafta mücadelesinde İzmir deplasmanında Bucaspor ile karşılaşacak B.B.Bodrumspor karşılaşma öncesi son antrenmanını bu sabah Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştirdi. Grubunda 12 puanla 12. sırada bulunan B.B.Bodrumspor ile 9 puanla 14. Sırada bulunan Bucaspor arasında oynanacak karşılaşmada B.B.Bodrumspor’da sakatlıkları devam eden Çağrı Tekin, Mehmet Albayrak, Mehmet Bağlı ve Salim İyik maç kadrosunda yer almıyor. İki takımında çıkış yakalamak istediği karşılaşmanın baştan sona heyecanlı geçmesi beklenirken, karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Tolga Ahmet Kalaycı yönetecek.

B.B.Bodrumspor kafilesi bugün öğleden sonra İzmir’e hareket ederek konaklayacağı otelde maç kampına girerek, maç saatini bekleyecek.

BODRUMLU TARAFTARLAR KARŞILAŞMAYA AKIN EDECEK

19 Kasım Pazar günü Yeni Buca Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmaya Bodrumlu futbolseverlerde yoğun ilgi gösteriyor. Karşılaşmaya otobüslerle gidecek taraftarlar için B.B.Bodrumspor’un Gümbet Tesislerinden Pazar sabah saat 08.00’da otobüsler kaldırılacak. Öte yandan bir çok B.B.Bodrumspor sevdalısının da özel araçlarıyla karşılaşmayı izlemek için İzmir’e gideceği de öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu