GündemManşetSiyaset

ÖZMEN YOL HARİTASINI AÇIKLADI…

Ak pARTİ Ömer-ÖzmenAK Parti Genel Merkezimizce Bodrum İlçe Başkanlığına aday gösterilen Ömer Özmen yaptığı yazılı basın açıklamasında yol haritasını dile getirdi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ömer Özmen yönetimindeki Ak Parti Bodrum Teşkilatı; açık, net, anlaşılır ve sürdürebilir barışçı bir siyaset izleyecektir. Bu siyaseti kendi mutfağımızda özenle hazırlayacağız ve kararlılıkla yürüteceğiz.

Siyasetimizin ilham kaynağı Ak Parti Programı, Seçim Bildirgeleri ve Partimizin kurduğu Hükümet Programlarıdır.

Bodrum’a yeni bir gelecek sunacağız. Bu geleceği hangi özgün programla inşa edeceğimizi 10 Aralık 2017 tarihinde yapacağımız Kongremizde konuşacağız. Delegelerimizin onayını aldıktan sonra sizlerle paylaşacağız ve ses getirici görsellikle, kitlesellikle Bodrum halkına adım adım anlatmaya başlayacağız.

Nüfus olarak 200,000.lere doğru yol alan Bodrum Halkının ve Bodrum şehrinin ihtiyaçları üzerinden siyaset yapacağız. Rakiplerimizi de böyle olmaya davet edeceğiz.

Bodrum’da var olan siyasi partileri ve sosyolojik grupları, tarihi süreçten gelen etnik, dini, kültürel çatışmaları terk etmeye çağıracağız. Bir Turizm Merkezi olan Bodrum’u adeta Türkiye’mizin misafir odası olarak görüyoruz. Odamızı yılın 12 ayı misafir ağırlamaya hazır, tüm altyapısı bitmiş, bugünkü gibi ağlayan değil, gülen yüzlü bir şıklığa kavuşturmak zorundayız.

Bu misafir odamızda dünyanın tüm dil, din ve kültürel farklılıklarını barış, huzur ve güvenlik içinde bir arada yaşatmayı becermeliyiz.

Oluşturacağım Yönetim Kurulunu ve bu kurulun çalışma programını, yani bizi 2019 yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine götürecek yol haritamızı kısa sürede hazırlayıp, ilçe kongremize sunacağız. Kongreden sonra, Bodrum’u Cumhuriyetimizin 100. yılına hazırlayacak plan, program ve projeleri Bodrum Halkının değerlendirmesine sunacağız.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu