ÇevreGündemManşet

DÖKÜLEN HAFRİYATLAR DOĞAYI MAHVEDİYOR

IMG_5713Bodrum’da doğaya bırakılan çöp ve hafriyatların önüne geçilemiyor. Duyarsız vatandaşlarca bırakılan atıklar arasında hemen her türden malzeme var.

Yıl içerisinde defalarca haber bültenlerimizde yer verdiğimiz atıkların doğaya bırakılmasının önüne geçilemiyor. Bodrum Yarımadası’nda şehir havasından uzaklaşıp doğayla kucaklaştığınızda sizi çöpler ve hafriyatlar karşılıyor.

Konacık Mahallesi Gazderesi Mevkiinde de aynı sorun mevcut. Konacık Sanayi Sitesi’nin üst kısmındaki cadde kenarlarına bırakılan çöpler, dökülen hafriyatlar kötü görüntülere neden oluyor. Kimi çöplerin ise özellikle ağaçların dibine döküldüğü gözleniyor. Atıklar arasında bir adet buzdolabı da bulunuyor. Aynı bölgedeki yaz aylarında yangına davetiye çıkaran boş içki şişelerinin çokluğu da göze çarpıyor.

Bölgede bulunan çöp konteynerine rağmen çöplerin doğaya atılması, toplumdaki çevre bilincinin ne ölçüde olduğunun bir göstergesi.

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu