GündemKültür SanatManşet

DANS ET, HAREKET ET, YARDIM ET,…

Bodrum Dans Kulübü Zumba GrubuBodrum Dans Kulübü Zumba Grubu üyeleri, “Dans et, hareket et, yardım et” sloganı ile sokak hayvanları için zumba yaptı. Zumbaya gelen katılımcıların getirdikler mamalar ve ilaçlar, etkinlik sonrası hayvan barınağına teslim edildi.

Bodrum Dans Kulübü Zumba Grubu üyeleri, Swissotel Bodrum’un da katkılarıyla Turgutreis Şevket Sabancı Parkı’nda bir fitness programı olan zumba etkinliği organize etti. Etkinliğe katılım şartı olarak ise sokak hayvanları için mama getirilmesi olarak belirlendi. Sabah saatlerinde itibaren Şevket Sabancı Parkı’na gelen katılımcılar mamanın yanı sıra hayvanlar için ilaç da getirdi.

Yaklaşık 50 kişi, Bodrum Dans Kulübü zumba eğitmeni Fulya Özkan eşliğinde yaklaşık bir saat boyunca zumba yaptı. O esnada parkta gezinti yapan vatandaşlar da etkinliği ilgiyle izledi. Zumba yapan gruba bir ay önce dünya evine giren ve dış mekan çekimi için parka gelen Özgür ve Esra Nalbantoğlu çifti de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Organizasyon hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Bodrum Dans Kulübü zumba eğitmeni Fulya Özkan ise şu ifadeleri kullandı:

“Bizim sloganımız “Dans et, hareket et, yardım et” burada hep beraber zumba yapacağız. Her gelen sokak hayvanları ve barınak hayvanlarına yardım için elinde mamasıyla geldi. Etkinlik sonrası mamalarımız ve ilaçlarımızla beraber barınağa gidip oraya teslim edeceğiz. Katılan herkese teşekkür ederiz.”

Swissotel Bodrum İnsan Kaynakları görevlilerinden Deniz Terzi ise şöyle konuştu:
“Bugün Bodrum Dans Kulübü ve Swissotel Bodrum Beach olarak sokak hayvanları yararına kış sezonu için güzel bir organizasyonla başlayalım dedik. Buradaki amaçlarımızdan biri de Turgutreis’te yaşayan vatandaşlarımızın sokak hayvanları konusunda duyarlılığını arttırmak. Bodrum tatil yöresi olduğu için tatilciler sezon bittiğinde hayvanlarını sokağa bırakıyor. Böylece sokak hayvanlarının sayısı artıyor. Biz de kış sezonuna girerken onlara ilaç ve mama desteği sağlayalım diye düşündük. Neden zumba derseniz; hem eğlenceli bir organizasyon olur hem de insanların dikkatini daha iyi çekebiliriz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu böyle kalmayacak. İlerleyen dönemlerde de bu tür etkinlikleri yapmayı planlıyoruz.”

Etkinliğin ardından toplanan mamalar ve ilaçlar Turgutreis Geçici Hayvan Bakım evine teslim edildi.

Haber:Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu