GündemManşetSiyaset

ORHAN DİNÇ “BENDE VARIM” DEDİ

Bodrum-RODA YAt-Orhan DinçAk Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Dinç, İlçe Başkanlığına adaylığı ile ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ak Parti Bodrum ilçe teşkilatında bulunduğum çeşitli görevler ve Bodrum’a olan vicdani saygımdan ötürü sizlerle bu açıklamayı paylaşıyorum. 10 yıldır Çeşitli STK ve Odalarda Bodrumun refahı için çalışmalarıma devam etmekteyim. Uzun yıllar Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatında yürütme ve yönetim kurullarında çeşitli görevler üstlendim. Şu anda da mevcut yönetim kurulu üyeliği ve Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekteyim.

Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı yenilenme sürecine bağlı olarak; ilçe yönetimimizde de kongre sürecimiz devam etmektedir. Ak Parti Bodrum İlçe Başkanımız Sayın Macit Gündoğdu’nun istifası işleme alınıp, vekaleten Sayın Mehmet Akbaba, Kongre sürecine kadar göreve getirilmiştir.

30 Eylül 2017 Cumartesi günü Ak Parti Genel Merkezimiz tarafından Bodrum’da yapılan Temayül yoklamasında parti tabanının teveccühü ile adaylık sürecim başlayana kadar; herhangi bir adaylık açıklamam olmadığı gibi, ilk günden beri partime olan inancım ve sadakatim doğrultusunda partime zarar verecek herhangi bir oluşum içinde de yer almadım.

Ak Parti Bodrum ilçe teşkilatı, liderimizin ve genel merkezimizin yol haritasını izleyecek ve ilçe halkımızı geleceğe taşıyacak hizmet anlayışının oluşturulması için gerekli donanım ve enerjiye sahiptir. Bu doğrultuda ben de diğer tüm ilçe teşkilatı üyeleri ve parti üyelerim gibi halkımıza hizmet için elimi taşın altına koymaya hazırım.

Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı yenilenme süreci halka hizmet anlayışıdır. Bodrum halkına hizmet ve geleceğinin güvence altına alınması, partimizin ve benim önceliğimdir. Son dönemdeki gelişmeler ve yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına sizlerle bugün güncel yol haritamı paylaşıyorum. Bundan sonraki Süreçte Orhan Dinç, Ak Parti Bodrum Teşkilatının başarısı ve Bodrum Halkının refahı için her göreve taliptir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu