GündemManşetSpor

BODRUMSPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR

Bodrumspor_Mersin_deplasmani (5)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Mersin İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup etti.

Mersin Atatürk Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayan karşılaşmayı Mersinli yaklaşık 400 taraftar izlerken, Bodrum’dan gelen yaklaşık 50 taraftarda takımlarını 90 dakika boyunca destekledi. Pozisyon açısından kısır geçen karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda net pozisyona giremezken, karşılaşmanın 58. Dakikasında B.B.Bodrumspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta Uğur Karakoç orta sahadan aldığı topla sol kanattan ceza sahasına kadar ilerledi ve Semih Ergül’e pasını verdi. Semih’in gelişine vurduğu şut ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu. Mersin İdmanyurdu golden sonra daha riskli bir oyun sergilerken, dakika 85’de Emre Can Dönmez’in kullandığı frikik vuruşunu B.B.Bodrumspor kalecisi Fırat son anda kornere çeldi. Karşılaşmaya eklenen 5 dakikalık uzatma dakikalarında da her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma B.B.Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

B.B.Bodrumspor aldığı 3 puan ile puanını 11’e çıkarırken, önümüzdeki hafta Bodrum Şehir Stadı’nda Sivas Belediyespor’u konuk edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu