AsayişGündemManşet

GİRİŞLERDE DENETİMLER ARTTIRILDI

Muğla Valisi Esengül Civelek, Yatağan-Aydın karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasında koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yapılan denetimleri inceledi.

Uygulama noktasında trafik ekiplerince durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcuları koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler hakkında uyaran Vali Civelek, toplum sağlığını ve kamu düzenini korumak amacıyla alınan tedbirlere tüm vatandaşlarımızın mutlaka riayet etmesi gerektiğini ifade etti.

Muğla’nın seyahat kısıtlaması kalkan iller arasında yer aldığını belirten Vali Civelek, tedbiri elden bırakmayarak koronavirüsle etkin mücadelenin il genelinde titizlikle devam ettiğini, Muğla’ya giriş ve çıkışlarda denetim ve kontrollerin aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

Vali Civelek, seyahat kısıtlaması devam eden illerden özel araçlarıyla Muğla’ya giriş yapmak isteyen vatandaşlardan seyahat izin belgesi olanlar haricinde hiç kimsenin alınmayacağını belirtti.

Uygulama noktalarında durdurulan araçlarda bulunan yolcuları trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda uyaran Vali Civelek, sürücü ve yolculardan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında araç içerisinde de sosyal mesafeyi gözetmelerini ve maske kullanmalarını hatırlattı.

Vali Civelek, “Muğla’nın giriş ve çıkışlarında Polis ve Jandarma trafik ekipleri tarafından durdurulan sürücü ve yolcuların, sağlık görevlilerince, ateş kontrolü yapıldıktan sonra kimlik ve adres bilgileri alınıyor. Şehirlerarası seyahat edip etmedikleri ve kentte kalıp kalmayacakları soruluyor. Vatandaşlarımıza 14 gün boyunca evlerinde, karantinada kalmaları gerektiği hem sözlü hem de yazılı olarak tebliğ ediliyor. Gözetim altında kalanların da ilgili kurumlar tarafından gerekli takipleri yapılıyor” dedi.

Denetlemeleri sırasında Vali Civelek’e Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu eşlik etti.


buca escort

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu