EkonomiGündemManşet

MUĞLA KUYUMCULAR ODASI KURULUŞ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Marmaris Kuyumcular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Sandıkçıoğlu;Muğla Turizm ekonomisinde önemli bir yere sahip Kuyumculuk sektörü esnafları, kendi meslek odalarını kurmak için Marmaris’ten yola çıktı.

1994 yılından bu yana Muğla Kuyumcular Odası kuruluşu için çaba sarf ettiklerine dikkat çeken Marmaris Kuyumcular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Sandıkçıoğlu; oda kuruluşu için ilk toplantılarını 23 Ekim Pazartesi günü Bodrum’da gerçekleştireceklerini belirterek; “Muğla il ve ilçelerinde yaklaşık 1500 kuyumculuk işiyle uğraşan esnafımız var. Bugün için mevzuata göre meslek odası kuruluşu için en az 500 kurucu üye gerekiyor. Marmaris, Bodrum, Fethiye, Milas ve Muğla’nın diğer ilçelerindeki arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucu, kendi meslek odamızı kurma kararı aldık. Meslektaşlarımızı bilgilendirme toplantılarımız, Bodrum sonrasında diğer ilçelerde de devam edecek ve en kısa sürede kuruluşumuzu tamamlayacağız.”  dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu