GündemManşetSpor

AKTUR SİMİTÇİSİ’NDEN BODRUMSPOR’A ANLAMLI DESTEK

Bodrumspora_anlamlı_destek (2)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a Bodrum esnafından destekler sürüyor.

Yeni sezon ile birlikte başlatılan “Takımına ve Taraftarına Destek Çık” projeleri birer birer hayata geçerken, Bitez Mahallesinde bulunan Aktur Simitçisi bir günlük cirosunu Bodrumspor’a bağışladı. Yeşil Beyaz bayraklarla donatılan mekana sabahın ilk saatlerinden itibaren gelen müşteriler yaptıkları alışveriş sonrası ödemelerini Bodrumspor için hazırlanan  kutuya atarak Bodrumspor’a destek olurken, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da Aktur simitçisine gelerek kampanyaya destek oldu.

Yönetim kurulu üyeleri ve kampanyaya destek olan işadamları ve vatandaşlarla Aktur Simitçisinde kahvaltı yapan başkan Kocadon basın mensuplarına yaptığı açıklamada Bodrumspor’a destek olan herkese teşekkür ederek şunları söyledi;

“Bodrumsporumuz bizim için çok büyük bir değer. Özellikle son yıllarda yapmış olduğu atılımla Bodrum gündemine ve Bodrum turizmine yapmış olduğu katkıdan dolayı da esnafımızında Bodrumsporumuza katkısı olmaya başladı. Gerçeketen onur verici bir davranış, Bitez Aktur Fırını başlattı bunu ilk kez ve bugün bütün gelirini Bodrumsporumuza veriyor. Tabi bu hepimizi çok sevindirdi, Bodrumsporumuzun böyle desteklere ihtiyacı var. Çünkü Bodrumspor Bodrum ile özdeşleşmiş bir futbol takımı, çok eski bir geçmişi var. Bodrumspor bugünlere geldiyse esnafımızın, halkımızın büyük emekleri var. Bunun için Bodrumspor’u daha üst liglere taşıyabilmek hem Bodrum’un adını Anadolu’ya ve Dünya’ya duyurulmasıdır, hem de Bodrum’un turizm reklamıdır. Bunun için esnafımızın bu duyarlılığı nedeniyle kendilerine bir kez daha teşekkür ederek kendilerini tebrik ediyorum, Bodrumsporumuza da başarılar diliyorum”.

B.B.Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya’da yapılan desteğin çok anlamlı olduğunu belirterek şunları söyledi;

“Bugüne kadar Bodrum esnafı ve işadamlarımız hep Bodrumspor’a destek oluyorlar ama ciro bağışlama anlamında Aktur Fırın’ın vermiş olduğu destek çok anlamlı bir destek oldu. Başka esnaflarımıza da örnek olacağını düşünüyorum, her şeyden önce birlik beraberliğimizin bir yansıması olarak bizi çok onurlandırdı. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum, inşallah böyle destekler devam eder. Maddi katkıdan çok manevi olarak böyle destekler Bodrumspor için çok önemli”

Bitez Aktur Fırın işletmecisi Sedat Zırığ’da 2. Lig’e yükselen Bodrumspor’a destek olmak için böyle bir kampanya düzenlediklerini belirterek şunları söyledi;

“Bugün işletmemizin tüm hasılatını Bodrumspor’a bağışlayarakbir katkıda biz vermek istedik. Diğer esnaflarımızın da Bodrumspor’a destek vermesi lazım çünkü kış turizmni ne kadar canlı tutarsak hepimiz için o kadar güzel bir durum. Bunun için Bodrumsporumuzu Süper Lig’e çıkarmak için elimizden geleni yapmalıyız. Bodrum bir bütün olarak Bodrumspor’a destek vermeli”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu