ÇevreGündemManşet

Yelkenli Tekne Fırtınaya Dayanamadı

Feribot Seferleri İptal Oldu

 

Bodrum’da etkili olan fırtına sebebiyle bir yelkenli karaya sürüklendi. Bodrum- Datça arası feribot seferleri yapılamadı.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, dün Muğla il genelinde güney ve güneybatı yönlerden fırtına ve yer yer tam fırtına uyarısı yapmıştı. Beklenen fırtına Bodrum’da akşam saatlerinden itibaren etkili oldu. Batı ve güneybatı yönlerinden esen fırtına, özellikle ilçenin batı kıyılarında günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

Fırtına nedeniyle amatör balıkçı kayıklarının su aldığı görüldü. Turgutreis açıklarında tonozda bağlı bir yaklaşık 12 metre uzunluğundaki yelkenli, tonozdan ayrılarak karaya sürüklendi. Karaya oturan yelkenli, yan yattı. Tekne sahildeki vatandaşların da ilgi odağı oldu.

Fırtına sebebiyle bazı yük gemilerinin ise koylara sığındığı görüldü. İlçedeki denizciler ve balıkçılara da denize açılmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Fırtınanın akşam saatlerinde etkisini yitirmesi bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu