GündemHayatMagazinManşet

BODRUM’DA YILIN DÜĞÜNÜ

IMG_0248Irmak ve Volkan Çifti Bodrum’da Sonbahara damga vuran bir düğünle dünya evine girdi…

Bodrum Belediyesi Eski meclis üyesi aynı zamanda Öğretmen- Yazar Nuran Yüksel ve Murat Yüksel’in kızları Irmak ile 3 Enerji’nin ortaklarından Volkan Karabulut Bodrum By Resort’te dillere destan bir düğünle mutluluğa adım attılar.
Geçtiğimiz gün düzenlenen Kına’nın ardından Bodrum geleneklerine uygun kız alma töreninin de bitmesiyle yapılan düğün, gelin ve damadın ailesi ve akrabalarının, aynı zamanda arkadaşlarının katılımı ile coşku içinde geçti.
KOCADON: “BU NİKÂHI KIYMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”
Eski Enerji Bakanı Şinasi Altınel ve Bodrum belediye başkanı Mehmet Kocadon ile eşinin katıldığı düğünde Tüm Bodrum Cumhuriyet Halk Partililerde Gelin-Damat’ın mutluluğunu beraberce paylaştılar.  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un kıydığı nikâhın şahitliğini Nazlı Bulutoğlu, Naciye Ünlü Erol, Burak Baloğlu ve Oytun Tevfik Ateş yaptılar. Başkan Kocadon, nikâh öncesi gelinin annesi ve babasının çok yakın arkadaşları olduğunu belirterek; “ Her zaman Bodrum’da sorunun değil çözümün parçası olmuş ailenin bu mutlu gününde burada olmak çok güzel. Genç çiftimizin Atatürk ilkelerine ve düşüncelerine uygun evlatlar yetiştirmelerini ve mutlu olmalarını dilerim” dedi.
SÜRPRİZ PASTA AVİZENİN İÇİNDEYDİ…
Irmak’ın ailesi Nuran-Murat çifti ile Volkan’ın ailesi Kamile-İzzet çifti tüm konukları kapıda karşılayıp Hoş geldiniz diyerek büyük bir misafirperverlik örneği sergilediler 30 yaşındaki Avukat Irmak Yüksel ile yine 30 yaşındaki Elektrik Mühendisi Volkan Karabulut çifti bu mutlu anlarının tadını çalan müzikler eşliğinde dans ederek doya doya çıkardılar. Orkestra 1900 eşliğinde düğünde Bodrum havalarının yanı sıra Ankara ve Konya folklorundan örneklerde verilerek misafirler gönlünce eğlendi. Gala organizasyonun düzenlediği düğün gecesinde avize içinden inen sürpriz düğün pastasını kesen Gelin ve Damat birbirlerine pasta yedirerek mutluluğumuz daim olsun dediler.
Düğünde takı merasimin ardından genç çift, davetlilerle gecenin geç saatlerine kadar dans edip halay çekerek pistten inmediler. Irmak-Volkan çifti Balayı için, Napoli’den binecekleri gemi ile tüm Kuzey kıyılarını gezerek bir ömür boyu yaşayacakları Bodrum’a dönecekler…

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu