HayatManşet

Katledilen Genç Kadın Unutulması

Bensu Narlı İsmi Parkta Yaşayacak

 

Güllük mahallesinde yaşayan  ve Milas’ta annesinin evinde olduğu sırada bir erkek tarafından   kalbine ateş edilerek  23 yaşında öldürülen Bensu Narlı’nın ismi Güllük mahallesinde bir parka veriliyor.

Milas  Belediyesi, ölümüyle Milas’ı yasa boğan Bensu Narlı’nın  ismini parkta yaşatmaya karar verdi. 7 Haziran’da toplanan Belediye meclisinde alınan karar ile Bensu’nun  adı Güllük Mahallesi’nde daha önceden yapılan  bir  parka verildi. Bensu Narlı Parkı’ tabelası parka asılarak ismi ölümsüzleştirilecek.

Kadınlara yönelik sistemli şiddetin önüne geçmek, bu acıların yaşanmaması için daha fazla duyarlılık oluşturmak ve katledilen insanlarımızın adlarını sonsuza kadar yaşatmak hepimizin temel ve ortak sorumluluğu olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Av.  Muhammet Tokat , Sevgili Bensu Narlı’nın adını bu şiddet ikliminin son bulması umuduyla bir parka veriyoruz. Umuyor ve diliyorum ki bu acılar artık son bulur ve insanlarımızın hayatları çalınmaz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu