GündemHayatManşet

BODRUM’DAN 3 İMAM YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI.

yardım kampanyasıMenteşe ilçesi Zeytinköy Mahallesi’nde yangında  evlerini,eşyalarını,hayvanlarını kaybeden köylülere Bodrum Umurca camii imamı Ömer Bilgin,Karaburgaz Camii imamı Süleyman Aksu ve emekli müezzin Kamil Gürkan yardım kampanyası başlattı.

Yaşanan felaketten çok etkilendiğini söyleyen Umurca camiinde imamlık yapan Ömer Bilgin,televizyonda ve internette izleyip takip ettiği zeytinliköy yangını felaketzedeleriyle yapılan bir röportajı izledikten sonra bu kampanya kararını aldıklarını söyledi.

Televizyondan yapılan röportajları izlediğini belirterek bir kadının söylediklerini  aktararak  bize konuyla ilgili bilgiler veren Ömer Bilgin sözlerine şöyle devam etti:Felaketzede bir köylü kadını ”oğlum benim bir tane ineğim vardı yandı,evim ve eşyalarımın tamamı yandı,şu anda üstümdeki elbisemden başka hiçbir şeyim yok”dedi.Bu ve buna benzer bir çok röportajı izledikten sonra hiç bir şeyi kalmayan bu insanlara kendi başımdan da bir yangın olayı geçtiği için yardım etmeye karar verdim.Malın yanmış,mülkün yanmış,girecek bir evin yok,yemek yapacak bir kabın kalmamış,bu insanların gerçekten yardıma muhtaç insanlar olduğunu düşündümüz için arkadaşlarla toplandık ve yardım için kampanya başlattık.Elimizden ne gelirse,insanlar ne tür bir yardımda bulunursa bizde buna ön ayak olalım diye konuştuk.Camide cemaata da durumu anlattım.Bir çok kişi kullanmadıkları eşyalar için bize dönüş yaptılar.Şu an bizler bir hayıra ve yardıma vesile olmak için bu yardımları topluyoruz.Hazırlanan koli ve çantaların üzerine isteyen adını ve telefon numarasını yazabilir. Toplanan bu yardımları yardımseverler adına biz götürüp teslim edelim,biz bu yardımların yerine ulaşması için aracılık ediyoruz.Bu işlere birilerinin ön ayak olması gerekiyor biz de bu nedenle bu işi yapıyoruz.

Bu kampanya 25 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edecek.şu anda hem maddi hemde eşya olarak yardımda bulunan çok.Biz bu eşyaların yerine ulaştırılması için gereken araçları tutup yerine ulaştıracağız.Yardımda bulunmak isteyenler isterlerse yardım malzemelerini Umurça camii,Kumbahçe Camii ve Karaburgaz Camiine getirebilirler.

Yardımlarını ulaştırmak isteyenler aşağıdaki telefonlardan ilgililere ulaşabilirler.

Ömer Bilgin Umurça Camii İmamı    0533 387 39 79

Kamil Gürkan Emekli Müezzin  0536 881 90 32

Süleyman Aksu Karaburgaz Camii İmamı 0532 796 60 28

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu