GündemManşetSpor

BİR PUANA RAZI OLDULAR

Bodrumspor_Sancaktepe (13)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, ligin üçüncü haftasında kendi sahasında Sancaktepe Belediye Spor ile 2-2 berabere kaldı.

Sıcak ve bunaltıcı bir havada Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BodrumTicaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’nun da aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin kişi izledi.

İlk yarının büyük bir kısmında üstün oynayan ekip Sancaktepe Belediyespor olurken, Bodrum Belediyesi Bodrumspor son bölümlere doğru ataklar geliştirmeye başlasa da ilk 45 dakika golsüz beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında kıyasıya mücadele eden her iki takım da 2’şer gol ile oyunu tamamlarken, B.B. Bodrumspor’un bir topu direkten döndü. Sancaktepe Belediyesporlu Samet ise oyunun son dakikalarında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

  1. dakikada Sancaktepe atağında sağ kanattan topla buluşan Caner Bodrumspor kalecisi Fırat ile karşı karşıya kaldı. Caner’in vuruşu kaleciden oyun alanına geri döndü. Topla buluşan Selim in vuruşunu Bodrumspor defansı uzaklaştırdı.
  2. dakikada Bodrumspor’lu Tolga kendi sahasından çıkmaya çalışırken topu Sancaktepe’li İlker’e kaptırdı. İlker, topu, Selim’e  vermeye çalışırken Bodrumspor defansı müdahale ederek uzaklaştırdı.
  3. dakikada Bodrumspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Uğur’un ortasında topla buluşan Mehmet Bağlı’nın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruş az farkla auta çıktı.
  4. dakikada Sarıyer’in Sancaktepe atağında sağ kanattan topla buluşan Caner’in şutunu Bodrumspor kalecisi Fırat kornere çeldi.
  5. dakikada Sancaktepe’li Bahadır’ın sol kanattan atağında İlker top ile buluştu. İlker’in sert vuruşu takımını 1-0 öne geçirdi.
  6. dakikada Bodrumspor’lu Uğur’un sag kanattan geliştirdiği atakta Emrah Öztürk top ile buluştu. Emrah’ın ceza sahası içerisinden verdiği pası değerlendiren Çağrı skoru 1-1 yapan golü attı.
  7. dakikada Sancaktepe ceza sahası içinde gelişen karambolde Alaattin’in pasını değerlendiren Selim, takımına ikinci golü kaydetti.
  8. dakika Bodrumspor’un sol kanattan Muhammed topla buluştu. Muhammed pasını Çağrı’ya verdi. kaleci ile karşı karşıya kalan Çağrı’nın sert vuruşu kale direğinin içine çarparak skoru 2-2 yaptı.

GOL: Dk. 54 İlker, Dk. 69 Selim (Sancaktepe Belediye Spor), Dk. 66 Çağrı, Dk. 85 Çağrı(Bodrum Belediyesi Bodrumspor)

SARI KARTLAR: Çağrı, Erkan, Emre  (Bodrum Belediyesi Bodrumspor), Erbay, Samet, Selim, Gökhan (Sancaktepe Belediye Spor)

KIRMIZI KARTLAR: Samet (Sancaktepe Belediye Spor)

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu