ManşetSpor

Samsunspor ile Hazırlık Maçı

Çağdaş Bodrum Spor Mücadeleden Galip Ayrıldı

 

Basketbol dünyasının heyecanla beklediği hazırlık maçlarından olan Çağdaş Bodrum Spor ile Samsunspor arasındaki mücadelenin galibi Bodrum’un güçlü temsilcisi oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligine yeni çıkan iki güçlü takım olan Çağdaş Bodrum ile Samsunspor arasında gerçekleşen  müsabakada maçının ilk dakikalarından itibaren rakibine oranla topla daha çok oynayan ve sayı alan taraf Çağdaş Bodrum Spor oldu. İlk yarıyı 37-34 önde tamamlayarak, soyunma odasına galip gitti.

İstanbul Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda  gerçekleşen Çağdaş Bodrum Spor ile Samsunspor arasındaki hazırlık maçında ikinci yarıda rakibinin oyununu çözen ve Çağdaş Bodrum, maçı 84-70 önde tamamladı. İki takımın da yeni sezon öncesi form tutma amacı güttüğü mücadele, oldukça çekişmeli geçti. İki takımın da gösterdiği performans sporseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

Çağdaş Bodrumspor’un başantrenörü Ender Arslan, maç sonunda yaptığı açıklamada, “Samsun Spor gibi güçlü bir rakip karşısında kazanmak bize büyük bir özgüven sağladı. Takımımızın yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yarın aynı salonda gerçekleştireceğimiz Büyükçekmece Basketbol takımı ile 16.00 hazırlık maçımız gerçekleşecek. Ben hep Samsunspor’a hem de sporcularıma ve emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim” dedi.

Bu heyecan verici hazırlık maçının ardından her iki takım da sezon öncesi hazırlıklarını sürdürecek. Basketbolseverler, yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu