ManşetSpor

Milli Takıma Davet Edildiler

2 antrenör ve 1 sporcu gidiyor

 

Çağdaş Bodrum Spor Kulübü’nün başarılı altyapı antrenörleri Ahmet Ali Erdoğan ve Nehir Berk, FIBA altyapı gelişim projesi kapsamındaki U-14 Yıldız Erkek Milli Takımı teknik ekibine davet edildi.

Ahmet Ali Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çağdaş Bodrum Spor ailesi olarak 2 yıl önce kurduğumuz altyapıda hayal ettiğimiz projeleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda oyuncumuz Rüzgar Deniz Aytemiz’in Milli takıma davet edilmesi ile ayrıca gururlandık. Milli takımlar her antrenör ve oyuncunun hayalidir. Çağdaş Bodrum Spor ailesi olarak Türk basketboluna ve Milli takımlara daha fazla sayıda sporcu yetiştirmeye devam edeceğiz. Bu organizasyonun başında gençleri her zaman destekleyen sayın Dağlarca Çağlar’a ve A takım genel menajeri Onur Cumhur Aksoy’a teşekkürlerimle…” dedi.

Nehir Berk ise, “Çağdaş Bodrum Spor Kulübü olarak yaptığımız altyapı hamlesinin meyvelerini bu sezon milli takımlara 2 antrenör ve 1 sporcu göndererek almaya başladık. Kulübümüzü ve şehrimizi milli takım düzeyinde temsil edecek olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Hedefimiz zaman içerisinde milli takımlar ve A takımlar düzeyinde kaliteli sporcular yetiştirerek Türk basketboluna değer katmaktır. Bizleri bu göreve layık gören Türkiye Basketbol Federasyonuna ve Sayın Fikret Doğan’a ayrıca Çağdaş Bodrum Spor Kulübü başkanımız Sayın Dağlarca Çağlar’a desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Çağdaş Bodrum Spor Kulübü, Türk basketboluna ve milli takımlara daha fazla yetenekli sporcu kazandırmak adına çalışmalarına aralıksız devam edeceğini belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu