Kültür SanatMagazinManşetVizyondakiler

Zeynep’ten Samimi Açıklamalar

Zeynep, Sanat Yolcuğuna Devam Ediyor

 

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşamını sürdüren ünlü sanatçı Zeynep Türkeş, “Veryansın” klibiyle gönüllere taht kurdu.

Beykoz Kundura Film Stüdyolarında çekimi gerçekleşen klipte Ali Irmak ile düet yapan Zeynep Türkeş açıklamalarda bulundu.

Sanat hayatı boyunca işiyle gündem olan Zeynep, müzik çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğini söyledi. Yeni projelerini hayata geçirmek için hazırlandığını belirten Zeynep sözlerine şöyle devam etti:

“Kendi prodüksiyon şirketimizi ve ses kayıt stüdyomuzu kurduk. Burada çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Aslında her yıl yeni bir çalışmamla dinleyicilerimle buluşuyorum. TOK SEVDALAR adlı çalışmam Kasım 2021’de dijital platformlarda yayınlanmıştı.

Çalışmalarımız kapsamında son olarak, yıllardır tanıdığım arkadaşım ve yüreğini çok sevip inandığım sevgili Ali IRMAK’ın bir bestesini birlikte icra etmek üzere yola çıktık ve bir düet gerçekleştirdik. Müzik yolculuğumuzda kalıcı bir anımız oldu. Eser içime çok sindiği için kendi yorumumuzu dinleyicilerimizle buluşturmak istedik. Kıymetli arkadaşım Ali İRMAK ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu çalışmamız ile yolumuz açık olsun. Çok keyifli bir çalışma oldu emeği geçen ve müziğe gönül vermiş herkese sonsuz teşekkür ediyorum.”

İleriye dönük birçok projesinin devam ettiğini ifade eden Zeynep, dinleyicileriyle en kısa zamanda kavuşacağını söyledi.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Antik kent İasos’ta yaşamını sürdüren Zeynep burada, huzurlu ve doğal yaşam içerisinde eşi, ailesi ve hayvanlarıyla birlikte bir Butik otel işletiyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu