AsayişGündemManşet

DEVRİLEN OTOMOBİLDE CAN VERDİ

Bodrum’da yaşanan trafik kazasında 38 yaşındaki 2 çocuk annesi Hacer Aksu yaşamını yitirdi.

Kaza gecenin geç saatlerinde Konacık Mahallesi’nde yaşandı. Mimar Sinan Caddesi’nde seyreden içerisinde 4 kişinin bulunduğu İbrahim B. İdaresindeki 48 TJ 754 plakalı otomobil, iddiaya göre kavşaktan ani manevra yaparak Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ne döndü. Dönüş esnasında yan yatan ve bir süre o şekilde seyreden otomobil daha sonra refüje çarparak durabildi.

Kazada otomobilin ön koltuğunda yolcu olarak bulunan 38 yaşındaki 2 çocuk annesi Hacer Aksu, başına aldığı darbeyle yaşamını yitirdi. Bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Aksu’yu hastaneye kaldırarak hayata döndürmeye çalıştı. Aksu, ekiplerin uzun süren müdahalesine tepki vermedi. 2 çocuk annesi Hacer Aksu’nun Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cenazesi polis ve Cumhuriyet Savcısının incelemeleri sonrası Muğla Adli Tıp Kurumu’na yollandı.

Otomobilde bulunan diğer 3 kişi, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sürücü İbrahim B. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu