AsayişGündemManşet

ARENA’YA ÇİRKİN SALDIRI

milas-arenaMilas Belediyesi tarafından deve güreşi alanı olarak düzenlenen, futbol müsabakaları ve çeşitli etkinliklerde kullanılan Güneş mahallesindeki “ MİLAS ARENA” olarak adlandırılan alan kişi yada kişilerce saldırıya uğradı. ARENA’nın bulunduğu alana gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler balyozla lavabo, tuvalet, musluklar ve fayansları parçaladığı binan tüm camlarının ise taş atılarak kırıldığı zabıta ekipleri tarafından tespit edildi.

Türkiye’de Selçuk ve Yatağan’ın ardından üçüncü sırada gösterilen ve her yıl binlerce kişinin ilgi ile izlediği deve güreşlerinin düzenlendiği “MİLAS ARENA” yapılan saldırı sonucunda kullanılma duruma geldi. Soyunma kabinleri ve tuvaletleri tahrip edilen lavabo ve camları kırılan “ARENA” Milas Belediyesi tarafından tekrar onarılıp hizmete sunulacak.

Olaya tepki gösteren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bu insanlığa yakışmayan bir olay. Kırılmadık hiçbir şey bırakmamışlar. Bu alanda her sene deve güreşleri düzenliyoruz ve on binlerce vatandaşımız bu alanları kullanıyor. Olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için gerekli çalışma başlatılacak” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu