EkonomiManşet

Bodrum’da, Uluslararası Gayrimenkul Emlak Fuarı

Gayrimenkuldeki Değer Artışı Gözleri Türkiye’ye Çevirdi

 

Bodrum, 10 – 13 Kasım tarihleri arasında, Rusya, Kıbrıs ve Ortadoğu Ülkelerinden firmaların yer alacağı Bodrum Uluslararası Gayrimenkul İnşaat ve Emlak Fuarı’na ev sahipliği yapacak.
Neva Prestij Yapı’nın ana sponsorluğunda ve İdeal Fuar tarafından düzenlenen; Türkiye ve dünyanın farklı bölgelerindeki üretici, satıcı, alıcı ve tedarikçilerin ürün ve hizmetlerini buluşturacak olan ‘Bodrum Uluslararası Gayrimenkul İnşaat ve Emlak Fuarı, 10 Kasım’da Heredot Kültür Merkezinde açılacak. Milyon dolarlık uluslararası yatırımcıları buluşturacak olan fuarda emlak, inşaat, inşaat projeleri ile inşaat sektörü tedarikçileri olmak üzere dört ana katılımcı kategorisi yer alacak.

Başta Rusya olmak üzere Kıbrıs ve Ortadoğu Ülkeleri’nden firmaların katılımcı olduğu fuar, Türk ziyaretçilerin yanı sıra Avrupa, Körfez ülkeleri,  Ortadoğu ve Rusya’dan gelen alıcı ve yatırımcıları yeni gelişmekte olan, inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım ve geliştirme fuarı olma özelliğini taşıyor.

İDEAL Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya yaptığı açıklamada; daha önceleri Bodrum’da düzenledikleri fuarlarla kongre turizminin gelişmesine destek olduklarına dikkat çekerek; “ Dünya yatırımcılarının gözünü Türkiye’ye çevirdiğini ve global anlamda ülkenin özellikle de Bodrum’un bir cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.  Karakaya, “Son dönemlerde gayrimenkuldeki değerlenmeyle birlikte dünya yatırımcıları odağına Türk emlak piyasasını aldı. Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Afrika’ya kadar global anlamda büyük talep artışı olduğunu gözlemliyoruz. Oluşan bu piyasayı doğru analiz ederek, pazarlar için geniş yelpazeyi ortaya koyan yatırım ve geliştirme stratejilerine önem veren bir sektör buluşmasına imza atıyoruz. Ekonomideki temel denge olan üretici ile tüketiciyi uygun platformda bir araya getiriyoruz. Etkinliğimiz dört gün sürecek. Yoğun bir katılım var. Firmalarımızın özel indirimleri olacak.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu