GündemManşetSpor

BODRUMSPOR 1 PUANLA YETİNDİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup 28’inci hafta mücadelesinde Bodrum Belediyesi Bodrumspor sahasında Hacattepespor ile 1-1 berabere kaldı. 

Ligde üst üste aldığı mağlubiyetlerle play-off potasından kopan yeşil beyazlı ekip, bugün Bodrum Şehir Stadı’nda 1-0 öne geçtiği karşılaşmada galibiyeti koruyamayarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Engin İpekoğlu ile yolların ayrılmasından ardından kadroda da genç oyuncuların ağırlıkta olması dikkat çekti. Yaklaşık Bin 500 kişinin izlediği karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde; 

Dakika 8’de gelişen Hacettepespor atağında Berat Aydoğdu’nun sol kanattan ortasında Yağız Suat’ın 6 pas içerisinden vuruşunda Bodrumspor kalecisi Fırat topu kale çizgisi üzerinde iki hamlede kurtardı. 
Dakika 39’da gelişen Bodrumspor atağında Harun Kavaklıdere’nin derinleme pasıyla ceza sahasında topla buluşan Cem Ekinci’nin şutunda top ağlarla buluştu. (1-0) 
Dakika 53’de gelişen Hacettepespor atağında Serdarcan’ın sol kanattan ortasında Orhan Şam’ın kafayla uzaklaştırmak istediği Topu ikinci yarıda oyuna giren Muhammed Ali Barutçu tamamlayarak topu ağlarla buluşturdu(1-1) 

Yeşil beyazlı ekipli özellikle son dakikalarda galibiyet golüne çok yaklaşsa da aradığı golü bulamadı ve her iki ekip birer puana razı oldu. 

Bodrum Belediyesi Bodrumspor önümüzdeki hafta zorlu deplasmanda Utaş Uşakspor ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu