GündemManşetMekan

PALMARİNA BODRUM’DA EĞLENCE DEVAM EDİYOR…

Fire of Soul-2Dünyanın en iyi marinaları arasında yer alan Palmarina Bodrum, misafirlerine her hafta sanat ve eğlence dolu etkinlikler sunuyor. Marinada bu hafta; İnteraktif Ritim Şov, Fire Of The Soul ateş gösterisi, Meya Orkestrası konseri ve tasarım markaların yer aldığı The Palm Bazaar etkinlikleri düzenlenecek.

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan Palmarina Bodrum her hafta birbirinden keyifli etkinliklerle misafirlerini ağırlıyor. Dünyanın en iyi marinalarından biri olan Palmarina Bodrum’da bu hafta (17-23 Temmuz); İnteraktif Ritim Şov ile seyircilerin de katıldığı bir perküsyon gösterisi, Fire Of The Soul ateşle dans gösterisi ve Meya Orkestrası konseri düzenlenecek. Tasarım markaların yer aldığı yazın en renkli pazarı The Palm Bazaar da marinada kurulu olacak.

40’tan fazla enstrumanla dev gösteri

18 Temmuz Salı günü Palmarina Bodrum’da İnteraktif Ritim Şov seyircilerin de katıldığı dev bir gösteri sunacak. Gösteride 3 perküsyon sanatçısı 40’ın üzerinde enstrumanı seyircilere dağıtacak ve seyircileri de orkestraya dahil ederek interaktif bir şov sergileyecek.

Ateşle dans edecek

22 Temmuz Cumartesi günü Palmarina Bodrum’da gezici olarak Fire Of The Soul gösterisi düzenlenecek. Gösteride sanatçılar alevli sopalarla dans edecekler. Adrenalin ve heyecan dolu şov sanatçının figürleriyle görsel bir şölene dönüşecek.

Yazın en renkli pazarı

Palmarina Bodrum, 2017 yaz sezonunun en renkli pazarını yeniden kuruyor. Palmarina Bodrum’da 19-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında ‘Jewelry is an Art’ söylemiyle kurulu olacak ‘The Palm Bazaar’ın bu ayki konseptinde takı tasarım ağırlıklı olarak, şapka, pareo ve çanta tasarım markaları yer alacak.

Meya Orkestrası’yla en seçkin eserler

Murat Engin şefliğinde Meya Orkestrası 20 Temmuz Perşembe günü Palmarina Bodrum’da sahnede olacak. Zengin orkestrasıyla Meya, Türk ve dünya eserlerinden en seçkin eserleri seslendirecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu