ÇevreGündemManşet

TURGUTREİS’TE YOL ÇALIŞMALARI

turgutreis yol calismasi (1)Bodrum Yarımadası genelinde yapılmakta olan yol yapım ve asfalt onarım çalışmaları Turgutreis’te tüm hızıyla devam ediyor.

Hafta sonu da dahil olmak üzere yarımada genelinde yoğun bir şekilde hız kesmeden çalışmalarını sürdüren Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Turgutreis Mahallesi’nde finisher ile asfaltlama çalışmalarına başladı.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Turgutreis Hürriyet Caddesi ve 4026, 4030, 4031, 4032 ile 4033 numaralı bağlantılı yollarında yapılacak olan asfaltlama çalışmalarında, 2 kilometre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki yolun zemin düzeni oluşturulduktan sonra yaklaşık 2 bin 500 ton sıcak asfalt dökülerek 3 gün içerisinde asfaltlama çalışmasının tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açılacağını belirtti.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu “Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüzün sürdürdüğü çalışmalar, belirlenen programlar dahilinde Bodrum Yarımadası’nın hemen hemen her noktasında devam edecek.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu