ÇevreManşet

Sıcak Asfalt Çalışmaları Belediyelerin İş Birliği ile Yapılıyor

Akyarlar Yolu Tamamlandı

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da başlatılan altyapı projelerinin tamamlandığı bölgelerde kazı yapılan yolların yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda ekipler Bodrum’un Akyarlar Mahallesinde 2 bin 700 metrelik sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapımını gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Bodrum’da devam eden dev altyapı yatırımları kapsamında kazı yapılan bölgeler, modern üstyapı çalışmalarıyla yenileniyor. Ekipler kazılan yerlerde parke kaplama, sıcak asfalt ve farklı çevre düzenleme çalışmaları yapıyor.

Akyarlar’a Sıcak Asfalt Yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Akyarlar, Peksimet, İslamhaneleri, Turgutreis, Bahçelievler, Geriş/Erdemil, Koyunbaba ve Gümüşlük Mahallelerini kapsayan 518 Milyon TL’lik kanalizasyon projesi kapsamında yaklaşık 97 bin metre yeni kanalizasyon hattı yaptı. Çalışmalar kapsamında altyapı projelerinde sona yaklaşılırken hattın geçtiği bölgelerde üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesinin çalışmalarıyla Akyarlar’da bulunan 2 bin 700 metre uzunluğundaki yolda çift taraflı sıcak asfalt imalatı tamamlandı.

Yalıkavak-Gündoğan Arası Bakım Onarım Çalışması

Ayrıca Akyarlar’da sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi diğer yandan Yalıkavak- Gündoğan Mahalleri arasında bakım ve onarım çalışmalarını da sürdürüyor. Ekipler bölgede kazı yapılan yolların modern hale gelmesi için başlattığı çalışmaları kısa sürede tamamlayarak diğer bölgelerdeki yollarda da gerekli çalışmalara başlaması bekleniyor.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu