GündemMagazinManşet

MORGÜL BODRUM CUMHURİYET HALK EVLERİ’Nİ ZİYARET ETTİ

yılmaz Morgül-BodrumSanatçı Yılmaz Morgül Cevat Şakir Mahallesinde bulunan Cumhuriyet Halk Evleri’nin Bodrum şubesine ziyarette bulundu. Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Evleri’nin gerçekleştirdiği çalışmaları takdir ettiğini ve bu yüzden bu ziyareti gerçekleştirdiğini anlatan Morgül çocuklarla yakından ilgilendi.

Öğrencilerle beraber şarkı söyleyen ünlü sanatçı, öğrencilere “Ne Mutlu Türküm Diyene” ve “Mustafa Kemal Atatürk” sloganları attırdı. Oldukça neşeli geçen ziyarette veliler ve çocuklar Yılmaz Morgül’e yoğun ilgi gösterdi. Morgül, öğrenciler ve velilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarette sırasında gazetecilere açıklama yapan Yılmaz Morgül çocuklar için yapılan çalışmaları çok tekdir ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Ben de 17 yıldır 200’ün üzerinde sağlık sosyal ve yardımlaşma dernekleri ve vakıflarıyla çalışıyorum. Bunlardan 38’i hasta çocuklar için çalışan vakıf ve dernekler. Cumhuriyet Halkevleri de maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın çocuklarına eğitim hizmeti sunmaktalar, kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktalar. Bizim gelecekte sağlıklı nesillere sahip olabilmemiz için bu kültüre ve bu çalışmalara daha çok değer vermemiz gerekmektedir. Ben de yıllardır bu çalışmaları yapan bir sanatçı olarak her zaman onların yanında yer almanın onurunu yaşıyorum.”

Ziyaret sonunda Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi yetkilileri Morgül’e teşekkür belgesi verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu