EkonomiGündemManşet

KIZILAĞAÇ’DA YENİ BİR MEKAN

WhatsApp Image 2017-05-22 at 21.46.39Bugüne kadar farklı sektörlerde işletmecilik yapan Faruk Işık, Kızılağaç Mahallesi’nde Çam Bahçe isimli restoran açtı.

Bodrum Kızılağaç Yolu üzerinde hizmete giren mekanın açılışına Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, 24’üncü dönem Ak Parti Muş Milletvekili Faruk Işık ile bir seminere katılmak üzere Bodrum’a gelen  Denizli Vali Yardımcısı Kemal İnal, İstanbul Vali Yardımcısı Akgün Corav, Samsun Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Konya Vali Yardımcısı Kamil Sağlam, Bursa Vali Yardımcısı Fahrettin Gürhan, Hatay Vali Yardımcısı Nuysal Çakıroğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz şunları söyledi:

“Değerli kardeşimiz Rıza’nın işyerini birlikte açıyoruz. Böyle sıkıntılı dönemde böyle işyeri açmak kolay değil. Öncelikle arkadaşımı tebrik ediyorum. Burada bir Anadolu tadı yaşatılacak. Kendisine hayırlı işler diliyoruz.”

İşletmeci Rıza Işık’ın amcasının oğlu olan Ankara eski Vali Yardımcısı, 24’üncü dönem Ak Parti Milletvekili Faruk Işık duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Hayırlı uğurlu olsun. Rıza benim amcaoğlum. Ben Ankara’dan geldim bu açılış için. Hayırlara vesile olsun. Rıza çok şanslı çünkü Türkiye’nin bütün idarecileri burada. İstanbul, Bursa, Konya, Hatay, Samsun, Denizli gibi bir çok yerden idareciler geldi. Bu arkadaşlarımız, ben ve sayın kaymakamımızın devreleri. Devlet eli değsin, bereketi bol olsun diyoruz.”

Mekanın işletmecisi Rıza Işık ise doğunun lezzetini Ege’ye getirdiklerini belirterek şu şunları söyledi:

“Doğunun incisi büryan kebabı Ege’de yok. Bodrum’da doğulu arkadaşımız çok, Bodrumlulara da bu tadı tattıralım dedik. Gerçi yorulduk ama Bodrum’a layık bir mekan yaptık. İnşallah başarılı oluruz. İyi de hizmet vereceğiz. Büryan kebabı, zırh kebabı ve yöresel kahvaltı halkımıza sunduğumuz hizmetler olacak. Düğün ve davetleri de burada düzenleyeceğiz. Büryan kebabı tandır kebabıyla çok ayrıdır. Büyük bir kazanın içinde su kaynar, o suyun buharıyla et pişer. Enfes bir tadı var, çok da yumuşak. Bodrum’a güzel bir mekan kazandırdık. Daim olur inşallah.”

Nurzat ve Esra Orkestrası’nın sahne aldığı açılışa katılan çok sayıda davetliye büryan kebabı ikram edildi.

çam bahçe

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu