AsayişGündemManşet

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK ANLARI KAMERA YAKALANDI

Bodrum’da bir telefon bayiinde yaşanan hırsızlık ve dolandırıcılık anları güvenlik kamerası tarafından tespit edildi.

Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir cep telefonu bayiinde önceki gün yaşanan olay pes dedirtti. Kendilerini Suriyeli olarak tanıtan iki kadın kulaklık alma bahanesiyle iş yerine girdi. Kadınlardan genç olanı beğendiği kulaklık için 200 TL para verirken orta yaşlı olan diğer kadın ise sürekli dükkan içinde gezinmeye başladı.

Kulaklık parasının üstüne veren kasiyeri sürekli lafa tutan genç kadın elindeki diğer paralarla kasiyerin dikkatini dağıttı. İddiaya göre, kasiyerin verdiği paranın eksik olduğunu öne sürerek tekrar para üstü alan dolandırıcı kadın aynı zamanda beraber geldiği diğer kadını da kolladığı o anları kayıt eden iş yerinin güvenlik kameralarınca da görülüyor.

Müşterilerde bir tuhaflık olduğunu anlayan kasiyer sürekli kasa ile ilgilendiği sırada orta yaşlı kadın masa üzerinde şarja takılı olan cep telefonunu çalıyor.

Müşteri kılığındaki şüpheliler işyerinden ayrıldıktan sonra bir taraftan 400 lira dolandırılan diğer taraftan cep telefonunun çalındığı fark eden kasiyer durumu hemen işletme yetkililerine bildirdi.

Yaşananları güvenlik kamera görüntülerinden tespit eden işletme yetkilileri konuyu bir taraftan polise bildirirken diğer taraftan diğer cep telefonu dükkanlarına bilgiyi yayarak dikkatli olmaları konusunda uyardılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu