AsayişGündemManşet

BODRUM’DA FUHUŞ OPERASYONU

bodrum-fuhus-operasyonuBodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri ilçede fuhuş amaçlı yabancı kadın pazarlayan 2 organizatör ile 6 yabancı uyruklu kadın yakalandı.

Bodrum Asayiş bürosu ekiplerinin bir süredir takip ettikleri 2 şahıs dün kiralık araç içinde suçüstü ele geçirildi. Bir kiralık aracın içinde 3 kadını pazarladıkları müşteriler için otele götürdükleri tespit edilen 41 yaşındaki  Çine nüfusuna kayıtlı S. B ile 44 yaşındaki Kırıkhan nüfusuna kayıtlı  H. Y adlı iki organizatör beraberlerindeki 3 yabancı uyruklu bayan ile gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada 3 bayanın da kaldıkları evde oldukları öğrenilince, düzenlenen operasyon sonunda toplam 6 yabancı uyruklu bayan gözaltına alındılar. Zanlıların Gümbet mahallesinde kaldıkları ev polis tarafından mühürlendi.

3 ü Kırgız, 2 si Rus 1 i Türkmen olduğu öğrenilen 6 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edilecekleri öğrenilirken, S.B ve H.Y adlı iki organizatör de Adliyeye sevk edildiler.

Fuhuş yapan kadınların 1,5 ay önce Türkiye ye geldikleri ve 300 lira karşılığında erkeklerle bir saatliğine birlikte oldukları kazandıkları paranın yarısını da organizatörlere verdikleri öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu