GündemManşet

VALİ ÇİÇEK MARMARİS’TE HER KESİMLE İFTARDA BULUŞTU

Muğla Valisi Amir Çiçek-Marmaris İftarMarmaris’te, Muğla Valisi Amir Çiçek tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Siteler Mahallesi’nde bir otelde düzenlenen programa Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek’in yanı sıra Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve eşi Hülya Yüksel, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ali Çekiç, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Cafer Öz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya,  Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Albay Oğuz Bavbek,  Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak,  AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Şehit Yakınları, Gaziler ve diğer davetliler katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek davetlilerle yakından ilgilendi.

Marmaris’in 15 Temmuz’da üzerine düşeni yaptığını, vatanı bölmeye çalışanlara fırsat vermediğini dile getiren Vali Çiçek, “Marmaris’in emniyet güçleri ve halkı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı korumak için kahramanca mücadele etmiştir. Canlarını düşünmediler. O gece ölmek varsa vatan var diyen o polisleri bizzat gördüm. İki şehidimiz oldu Bir kez daha şehitlerimizin ruhu şad olsun Allah rahmet etsin velhasıl bu kahramanca mücadelede Marmaris kendi görevini yaptı ve yapmaya devam ediyor. O gece meydanda sabahlara kadar tek vücut oldu. Bu dalga dalga büyüdü Muğla’nın bütün ilçelerine yansıdı. 16 Temmuz’da ülkemiz dimdik ayaktaydı.” diye konuştu.

Şehitlerin emanetlerini en iyi şekilde korumanın görevleri olduğunu belirten Vali Çiçek, şehit yakınlarına devlet ve millet olarak sahip çıkıldığını belirtti.

Çiçek, şehitlerin vatanın bölünmez bütünlüğü,  Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türk milleti ve Türk bayrağını emanet olarak bıraktığının altını çizerek, “Bunları korumamız kollamamız ve gelecek kuşaklara intikal ettirmemiz gerekiyor. Hepimize görev düşüyor çalışacağız, üreteceğiz, görevimizi çok iyi yapacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından gazi Metin Gülay, 6 Nisan 2006’da Elazığ’da mayınlı saldırı sonucu şehit olan Jandarma Yarbay Alim Yılmaz’ın babası Mehmet Yılmaz’ın yazdığı “Bayrak Aşkı” adlı şiiri okudu. Bu sırada programa katılanlar duygusal anlar yaşadı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu