GündemManşetTurizm

EVCİL HAYVAN BESLEYENLER İÇİN RAHAT TATİL ŞANSI

Bodrum-Ayşe ArıHayvanlarını barınaklara ya da komşularına bırakıp tatile çıkan yerli ve yabancı turistler artık hayvanları ile birlikte tatil yapabilecek.

Evcil Hayvan besleyen yerli ve yabancı turistler hayvanları ile birlikte Yalıkavak Mahallesi Tilkicik Koyu’ndaki Mare Suits otelinde hayvanları ile birlikte konaklayabilecek.

Tatil yapmak isteyen ve hayvanları olduğu için bırakıp tatile gidemeyenlere fırsat tanıyan Otel işletmecisi Ateş Arı otel müşterilerinin evcil hayvanları ile birlikte otelinde konaklama imkanı sunduğunu açıkladı.

6 köpeği 4 kedisi olan Mare Suits otel işletmecisi Ateş Arı ise kendisinin hayvanları olduğunu bu yüzden yıllarca tatil yapamadığını bunun için de böyle bir otel açarak hayvan dostu insanları bu imkanlardan yararlanması gerektiğini söyleyerek şöyle konuştu:

“Benim çocukluğumdan belli hayvanlara karşı bir ilgim vardı. Tatil yapmaya karar verdiğim zaman bu problemle karşılaştım. Ben yıllarca köpeğimle gidip konaklayacağım bir otel bulamadım. Bizim köpeklerimiz aileden biri gibi olduğu için barınağa veya bir pansiyona bırakmadım. Tatile çıkacağım zaman köpeklerim kardeşime veya arkadaşıma bırakıyordum ama tatil yaparken hep aklım köpeklerimde kalıyordu. Otel işine girdiğimde müşterilerimize bu imkanı tanıdım. Artı bir ücrette talep etmeden sadece hayvanları ile birlikte otelde konaklama ve onlarla beraber tatil yapma imkanını sağlıyoruz. Belli kurallar çerçevesinde burada konaklamalarına izin veriyoruz. Tatile gelen misafirlerimiz evcil hayvanlarıyla sadece restorana giremiyor. Birde açık alanda tasmasız gezdirmiyorlar. Bunun dışında her türlü imkanı evcil hayvanlarıyla gelen yerli ve yapancı turistlere tüm imkanlarımızı sağlıyoruz. Ailesi ile birlikte gelen turistler ise bu durumdan şikâyetçi değil. Çünkü hayvan besleyen insanlar hijyen çok dikkat eder. Ben köpeklerim ile evime gittiğimde ilk önce köpeklerimin tırnaklarına kadar siler öyle içeri gireriz. Buraya hayvanları ile gelen misafirlerimizde bu konuda çok dikkatli ve hijyene önem veren insanlardır. Bu konuda hijyenden de ödün vermiyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu