AsayişGündemManşet

ŞAFAK KAYA EBEDİYETE UĞURLANDI

Dün yaşama veda eden Bodrum Belediye personeli Şafak Kaya için Bodrum Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Bodrum Belediyesi önünde düzenlenen törene ailesi ve mesai arkadaşları ile Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda kişi katıldı.
Tören öncesi Kaya ailesinin İçmeler mevkiindeki taziye evinide ziyaret eden Başkan Aras, törende yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

“Maalesef yılın son günlerinde çok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımızı ebediyete uğurlamak için toplandık. Bizler, Şafak kardeşimizi çok iyi biliriz. Mesai arkadaşları ile ilişkisi gerçekten çok iyidir. Güle oynaya görevini yapan, memleketine, Bodrum’a hizmet eden bir arkadaşımız. Maalesef çok elim bir olay sonucu onu kaybettik. Arkadaşları dostları olarak onun hatırasına sonuna kadar sahip çıkacağız. Mehmet amcamıza, Müjgan teyzemize, Serap bacımıza, Mehmet ve Metin çocuklarımıza biz sahip çıkacağız. Bu bizim onun arkasından yapabileceğimiz en önemli görevdir. Burada sizlerle beraber kendilerine söz veriyoruz. Onun yokluğunu hissettirmemeye çalışacağız. Ben kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. İçimizi serinleten bir tek bir şey var; Katilleri yakalandı arkadaşlar. Onlar da yargı önünde en ağır cezayı alacaklardır. Ancak tabi ki giden geri gelmiyor. Kaybımız çok büyük, üzüntümüz çok büyük. Ben ailesine ve siz çalışma arkadaşlarına, sevgili eşine, çocuklarına Allah’tan sabır diliyorum. Onlar bizim emanetimizdir sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.

Şafak Kaya’nın ailesine başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ise “Değerli kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Keşke olmasaydı ama ölüme çare yok. Bu tür üzücü olayları zaman zaman yaşıyoruz. Başkanımızında ifade ettiği gibi olayın failleri yakalanmıştır. Yargı önünde hem bu dünyada hem de öbür dünyada hesabını vereceklerdir. Mekanı Cennet olsun. Nur içinde yatsın.” dedi.

Konuşmaların ardından dualar okundu. Şafak Kaya’nın cenazesi, daha sonra Gökçebel Yemiş Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Şafak Kaya evli ve 2 çocuk babasıydı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu