GündemKültür SanatManşet

100.YILINDA ŞİİRLE ANILDI…

Bodrum Kent Konseyi kültür sanat meclisi Şiir Çalışma Grubunun düzenlediği 21 Mart Dünya Şiir Günü Gençlik Şiir Şöleni-4’üncüsü gerçekleştirdi. Doğumunun 100.cü yılında şiirleri ile İlhan Berk anıldı.

22 öğrenci ve 150 izleyicinin katıldığı etkinliğe şair küçük İskender şair Özkan Mert ve İlhan Berk’in oğlu Ahmet Berk’de katkı koydu.

Bundan önceki yıllarda gençlerin kendi yazdıkları şiirler şiir çalışma grubunca Bodrum Belediyesinin destekleri ile kitap haline getirildi ve kendilerine hediye edildi.

Açılış konuşmasını yapan Şiir Çalışma Grubu Temsilcisi Firdevs Şengül her yıl biz çok güzel büyüyoruz diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Şengül, bu yıl PEN Şiir ödülünün Mimar Cengiz Bektaş’a verildiğini açıkladı. Cengiz Bektaş’ın ödüllü şiiri okunarak program açıldı. Şengül, gençlerin şiire olan ilgisinden çok memnun olduklarını da sözlerine ekledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu