GündemManşet

BODRUM EKİBİ, ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ

essiz_bodrum_ekibi_anitkabirdeBodrum’u şehirlerle buluşturmak için yola çıkan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı ekibi, Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret etti.

Bodrum tanıtım çalışmaları kapsamında 20 Mart’ta Bodrum’dan yola çıkan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı 27’nci durağı olan Ankara’da yoğun ilgiyle karşılandı. TIR, Ankara Kızılay Meydanı Güven Park girişinde 12 Mayıs Cuma günü yerini aldı.

İlk gün Muğla Milletvekili Akın Üstündağ’ın ziyaret ettiği Bodrum Tanıtım TIR’ını daha sonra Belediye İş Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Yasin Yunak, Muğla Eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer başta olmak üzere çok sayıda Bodrum sevdalısı ve on binlerce Ankaralı ziyaret etti.

Bodrum Tanıtım TIR’ı ekibi pazartesi günü ise sabah erken saatlerde Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıktı.

Ülkenin içinde bulunduğu önemli süreçlerde Bodrum için önemli bir projenin parçası olmaktan onur duyduklarını ifade eden Bodrum Tanıtım TIR’ı Koordinatörü Fikret Hıdır, “Ankara Kızılay Meydanı’nda 4 gün boyunca Bodrum’u anlatmaya çalıştık.” dedi.

TIR’ı ziyaret eden misafirlere Bodrum’un simgesi olan Bodrum Mandalinasından üretilen kolonya, lokum ve gazoz ikram edilerek, tanıtım broşürleri ve kitapçıkları verildi.

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı bugüne kadar Aydın,  İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, Bartın, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize. Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Hatay, Adana, Mersin, Kayseri ve Ankara’ya gitti.

15 Mayıs’a akşam saatlerine kadar Ankara Kızılay Meydan’ında bulunan Bodrum Tanıtım TIR’I Ankara’nın ardından Konya, Antalya ve Denizli illerini de ziyaret ederek turunu tamamlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu