AsayişGündemManşet

Görev Başındaki Gazetecilere Silahlı Tehdit

Turgutreis Hurdalık Yangınında Tehdit Edildiler

 

Bodrum’da hurdalık deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. O sırada işletme içerisinde bulunan bir kişi bölgeye haber için gelen gazetecilere, ‘Görüntüleri silin ayaklarınıza’ sıkarım diye tehditte bulundu.

Akçaalan Mahallesi Bodrum-Turgutreis karayolu kenarındaki hurdalık deposunda saat 17.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın kentin yüksek yerlerinden görülürken, gökyüzünü kara duman kapladı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonrası yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında hurda deposunda maddi hasar meydana geldi.

GAZETECİLERE SİLAHLI TEHDİT
Haber için bölgeye gelen ve görüntü alan gazetecilere, işletmede bulunan bir kişi, ” Görüntüleri silin, ayaklarınıza sıkarım. Seni bulurum, getirin emaneti” şeklinde silahlı tehditte bulundu. Olayın ardından basın mensupları jandarma karakol komutanlığına gidip şikayetçi olacaklarını belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu