GündemManşetSpor

KIRÇİÇEĞİ BODRUM BASKET’TEN SÜPER GALİBİYET

kircicegi-bodrum-basket-1Bodrum’un Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basket, Edremit deplasmanında play-off grubunun ilk maçı kazanarak çok önemli bir galibiyet aldı.

Kırçiçekleri, bugün Edremit Spor Salonunda oynanan Edremit Güre Belediyespor karşılaşmasında gösterdiği başarılı bir oyunla maçı 9 sayı farkla kazanarak, önemli bir avantaj elde etti.

Zorlu karşılaşmanın ilk periyodu karşılıklı basketlerle 20-20 sona erdi. İkinci periyod da Edremit Güre Belediyespor’un serbest atışlarda ki performansı ve Zahnea Grant’la içeriden bulduğu sayılar devreyi 43-39 önde kapamasını sağladı.

3.Periyod da sert ve inatçı bir savunma ile sahada kazanma iradesi gösteren Kırçiçekleri, Gürespor’un top kayıplarını iyi değerlendirerek 21 sayı buldu. Periyod sonu skoru’da 57-60 oldu. Kırçiçekleri, 4.Periyod da savunma performansının yanına top çalmaları ve Salby’nin sayı performansı eklenince periyodu 12-18, maçı da 69-78 kazandı. Selby, Şenay, Gamze ve Melek iki haneli sayılara ulaşarak galibiyete katkı koydular.

02 Nisan 2017 Salı günü Bodrum, Gümbet Spor Salonunda oynanacak rövanşa 9 sayı avantajla çıkacak olan Bodrum Basket Kulüp Başkanı Yiğit Özmen “Kırçiçekleri çok önemli bir galibiyete imza attı. Bodrum’daki maçımızda 6. oyuncumuz çok önemli. Tüm Bodrum’u yanımızda istiyoruz. Bugün Bodrumspor’umuzun elde ettiği şampiyonluğu kutluyor, ikinci ligde başarılar diliyoruz. İnşallah bizde yeni bir başarıyla Bodrum’a bir sevinç daha yaşatırız” dedi.

Maçın teknik analizi;

Edremit Güre Belediyespor; Danaejah Zahnea Grant (29 sayı-7 ribaund), Betül Pehlivan (11 sayı-3 riabund), Aylin Darınç (8 sayı-4ribaund), Halime Uykan (7sayı-5 ribaund)

Kırçiçeği Bodrum Basket; Shayann Raquel Selby (24 sayı-7 ribaund), Şenay Şale (10 say), Gamze Türkoğlu (12 sayı-6 ribaund), Melek Bilge (15 sayı-6ribaund)

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu