AsayişGündemManşetSağlık

ŞİFA DAĞITICILARA SALDIRI

Bodrum Devlet Hastanesi Acil PolikliniğiBodrum Devlet Hastanesi Acil Polikliniğinde yaşanan saldırı olaylarına bir yenisi daha eklendi.

Yüksekten düşme şikayeti ile hastane acilinden giriş yapan bir hastanın yakını, sağlık görevlilerinin kendileri ile yeteri kadar ilgilenmediklerini bahane ederek acilde bulunan doktor ve hemşirelere yönelik önce tehdit sonra hakaret ve ardından darp olayı gerçekleştirdiler.

Bir doktoru tehdit eden, bir sağlık görevlisine hakaret eden ve son olarak Acil hemşiresini darp eden zanlı hastane güvenlik görevlisi tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan zanlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Sağlık çalışanlarına karşı zaman zaman gerçekleştirilen bu üzücü olay sonrası Acil Servis önünde bir basın açıklaması yapıldı. Kardiyoloji Uzmanı Yasemin Demirci tarafından yapılan basın açıklamasına, doktorlar, hemşireler, sağlık çalışanları ve diğer hastane görevlileri katıldı. Demirci tarafından okunan basın açıklamasında yaşanan olay kınanarak benzer olayların yaşanmaması için tedbir alınması istendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu