GündemManşet

DÜNYACA ÜNLÜ BLOG YAZARLARI MUĞLA’YA GELİYOR

blog yazarları muğlaya geliyor (1)Muğla Büyükşehir Belediyesi dünyaca ünlü Blog (çevrimiçi günlük) yazarlarını Muğla’nın turistik ve kültürel değerleriyle buluşturacak.

1-6 Mayıs 2017 tarihleri arasında Muğla’ya gelecek olan İngiltere, Avustralya, Polonya, Güney Afrika ve İrlanda sosyal medya fenomenleri 6 gün boyunca ilimizin turistik ve kültürel değerlerinin tanıtımını sosyal medya aracılığıyla yapacaklar. Sosyal medyanın popüler olduğu bu dönemde sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan bloggerlar için düzenlenecek olan tanıtım gezisi 1 Mayıs’ta Fethiye İlçesinde başlayıp 6 Mayıs’ta Bodrum İlçesinde sonlanacak. Yapılan tanıtım gezisiyle 2015 yılında 3 milyon 81 bin 467 iken 2016 yılında 1 milyon 822 bin 777’ye düşen toplam turist sayısı ve Muğla’da en büyük turist pazarı olan ve 2015 yılında 1 milyon 262 bin iken 2016 yılında 716.338’e düşen İngiliz turist sayısının artırılması hedefleniyor.

Yapılacak bu tür çalışmaların sosyal medyanın popüler olduğu bu dönemde Muğla’nın turistik ve kültürel değerlerine katkı sağlaması planlanıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu