GündemManşetSpor

KOÇ’UN ARDINDAN YILDIRIM’DA BODRUM’A GELDİ

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün, Türkiye genelinde başlattığı ‘1907 Okul 1907 Pota’ etkinliği kapsamında, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, Muğla’nın Bodrum ilçesinde potaların açılış törenine katıldı. Tören sonrasından Bodrumspor maçını izledi minik futbolcularla buluştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Bodrum’un Gümüşlük Mahallesinde bulunan Kemaldurmaz İlköğretim okulunu da Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü basket potasının açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Fenerbahçe Spor Kulübü Dernek Başkanları, Yönetim Kurulu yeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon çok sayıda öğrenci ve evilileri katıldı.

Açılışın ardından Bodrumspor maçına giden Yıldırım TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor,  Kocaeli Birlikspor’u 2-1 mağlup ettiği maçı izledi.

Maçı izledikten sonra Fenerbahçe Bodrum futbol kulübündeki minik futbolcularla bir araya geldi. Aziz Yıldırım, minik futbolcuların getirdiği formaları imzaladı. Yoğun bir ilgi ile karşılanan Yıldırım’la fotoğraf çektirmek isteyenler yoğun ilgi gösterdi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu