GündemHayatManşet

Bodrum’un Sevilen Komutanı Koronaya Yenildi

Emekli Sahil Güvenlik Bot Komutanı Geçgil Herkesi Yasa Boğdu

 

Bir dönem Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda görev yapan Emekli Astsubay Başçavuş Melih Geçgil’den acı haber geldi. Koronavirüs nedeniyle tedavi gören Melih komutan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.

Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda TCSG 1 nolu bot komutanlığı görevinde bulunan ve bir süre önce emekliye ayrılan 50 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Melih Geçgil, koronavirüse yakalandı. Durumunun kötüleşmesi üzerine Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine alınan Geçgil, entübe edildi.

Emekli olduktan sonra Kılıç Balık’ta Proje Gemi Liman Lojistik Bölümü Müdürü olarak görev yapan Melih Geçgil, bir süredir hastanede koronavirüs tedavisi görüyordu.

Geçgil’in koronavirüsle verdiği savaşı kaybettiği öğrenildi. Acı haberi alan yakınları ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı. Geçgil, çevresinde çok sevilen bir insandı.

“Sözün bittiği zaman” diyerek başsağlığı mesajı paylaşan Bodrum Deniz Kurtarma Derneği Yönetimi;

“Sevgili abimiz, Güzel İnsan, TCSG-1 ‘in değerli Komutanlarından Melih GEÇGİL’i kaybetmenin derin üzüntüsü içersindeyiz. Yıllarca tarifi zor görevlerde birlikte olduğumuz komutanımızın zamansız ayrılışı hepimizi yıktı. Bodruma değer katan iyi izler bırakan ve herkes tarafından sevilen Komutanımıza Allah’ tan rahmet kıymetli ailesine sabırlar dilerken Sahil Güvenlik Komutanlığımıza da başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Sonsuzluk yolculuğunda ışıklar içinde uyu daima abim” ifadelerini kullandı.

Geçgil’in memleketi Manisa’da pandemi koşullarında toprağa verildiği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu