GündemHayatManşet

ENGELLİLERDEN SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİ

Bodrum engellilerden ürünler14 Şubat Sevgililer Günü için en anlamlı hediyeler engelli gençlerin ellerinden çıktı.

Sevgililer gününde hediye almak isteyenler için engellli bireylerin ellerinden çıkan bir birinden değerli hediyelik eşyalar açılan stantlarda satışa sunuldu.

Bodrum Sağlık Vakfı’nın OASİS Alışveriş Merkezinde, Yakaköy Engelli Sevgi Sanat Atölyesinin ise Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açtığı stantlar yoğun ilgi görüyor. Statlar, boyama, seramik ürünler ve değişik dekoratif eşyalardan oluşan başarılı ürünlerle dolduruldu.

Yakaköy Engelli Sevgi Sanat Atölyesinin yöneticisi Hilal Karakaş Kent Haber’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Sevgililer gününe özel öğrencilerimize çeşitli özgür tasarımlar yaptırdık. Sevgi demek emek demek, sevgi demek paylaşmak demek. Ufakta olsa herkesin bir birine hediye alabileceği bu günde onlara destek olunsun diye bu kermesi düzenledik” dedi.

Hediye alarak engellilere destek olan Selvet Yıldız ürünleri çok beğendiğini ifade ederek şöyle konuştu:
“Harika, hepsi çok güzel, büyük bir başarı. Hiç olmasa bir nebze benimde katkım olsun diyerek bir hediye aldım” dedi.

OASİS’de açılan stantta görevli olan Bodrum Sağlık Vakfı Gönüllüsü Benay Zontur, 3 gün sürecek satışlarda destek olmak için burada bulunduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“Çocuklarımızın gönül emeği var. Onlara birazcık katkıda bulunmak istiyoruz. Gelen vatandaşlarımızda katkıda bulunurlarsa çok seviniriz. Çocuklarımız büyük emek ve sevgilerini katarak bunları yapıyorlar” dedi.

Engelli bireylerin ürettiği ürünlerden oluşan stantlar yarında açık olacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu