GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİNE TAZE KAN

saynur tozlu (45)Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Bodrum’u namağlup olarak başarıyla temsil eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Ligin devre arasına dört maç kala, takıma taze kan transfer etti.

Galatasaray Alt yapısında yetişen ve bugüne kadar birçok takımda üstün başarıyla oynayan Saynur Tozlu ile transfer sözleşmesi imzalayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, gücüne güç kattı.

Kariyerinde TED Ankara Kolejliler, Botaş, Orduspor, Edirnespor, Güre Spor ve son olarak Canik Belediye Spor gibi güçlü takımlar bulunan Saynur Tozlu, 1,89 Boyunda ve daha önce oynadığı takımlarda bugüne kadar 4 ve 5 pozisyonlarında Başarı göstermiş. Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü’nde uzun forvet (4) Pozisyonunda yer alacak olan Saynur Tozlu, Süper Lig Takımlarından Canik Belediye’den transfer edilen güçlü bir oyuncu olarak Kırçiçeği Bodrum Basketbol Formasını giyecek.

Yaptıkları transfer hakkında bir açıklama yapan Kulüp Başkanı yiğit Özmen, sezon başından bu yana Canik Belediye Sporda oynayan yeni transferleri için;

“Bu sezon kadro olarak oldukça güçlü bir takım olduğumuzu gösterdiğimiz kanaatindeyim. Son transferimiz olan, uzun forvet pozisyonu için aldığımız Saynur Tozlu, oldukça başarılı bir sporcu. Ligde iyi olmamızın yanı sıra bu takımla daha uzun soluklu gidebilmek için böyle bir adım attık. 2016 sezonunda 31 dakika ortalama süreyle toplam 38 Maçta 7,6 sayı 11,3 Ribaunt ve 3,2 Asist ile oynayan oldukça başarılı bir sporcu olan Saynur Tozlu ile takımımız daha da güçlendi. Sezon başında kurduğumuz kadromuzla yolumuza devam ederken, Saynur’u da takımımıza katmamız, bizi bir adım daha ileri taşıyacak. Hedefimiz süper ligde Bodrum’u temsil etmek. Başta Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon olmak üzere, bize maddi, manevi güç katan herkese teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi kapsamında on dördüncü hafta mücadelesinde 22 Aralık’ta İzmir Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda Bayraklı Belediyesi ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu