GündemHayatManşet

BODRUM’DA KUTLU DOĞUM HAFTASI

IMG_6988Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in doğumunun kutlandığı 14 – 20 Nisan ‘Kutlu Doğum Haftası’ dolayısıyla Bodrum’da bir etkinlik düzenledi.

Bodrum Müftülüğü tarafından her yıl düzenlenen etkinliklerin bir yenisi Ortakent-Yahşi’deki Pazar yerinde yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Ortakent Merkez Camii imamı Hasan Sönmez, Bodrum Müftülüğünde görevli diğer imamlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından hayırseverlerin de destekleriyle Pazaryerinde vatandaşlara lokma, kırmızı gül ve kitap dağıtıldı.

Ortakent Mahallesi Merkez Cami İmamı Hasan Sönmez Kent Haber’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Miladi takvime göre 20 Nisan 571 yılı sevgili peygamberimizin doğum yıldönümü olması nedeniyle bugün burada kutlu doğum etkinliği yapmaktayız. Ortakent merkez camii olara hayırsever kardeşlerimizin destekleriyle yardımlarıyla bu etkinliğimizi 11. Kez yapıyoruz. Bu yılki kutlu doğum teması Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu. Bu vesileyle biz de sevgili peygamberimizin hayatını örnek alarak güvenli müminler olmaya, şu cennet vatanımızda birlik, beraberlik, sevgi ve saygı içinde yaşamaya devam edeceğiz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu