Kültür SanatManşet

Bodrum Art Fair Kapılarını açıyor

6 Temmuz Akşamı Açılış Gerçekleşecek

 

Beşincisi senesinde Bodrum Sanat Fuarı, sanatın yanında Antika eserlere de yer vererek ‘Bodrum Sanat ve Antika Fuarı’ ile misafirlerine kapılarını açıyor.

Bodrum Belediyesi, Bodrum Belediyesi Gıda AŞ, Bodrum Kültür A.Ş, Milas Belediyesi, BODTO, MİTSO, destekleri ile DEMOS Fuarcılık tarafından düzenlenen “5. Bodrum Sanat ve Antika Fuarı’nın 1. Edisyonu, 6 Temmuz 2023 günü saat 17.00’da Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan prömiyer ve kokteyl ile tekrar sanatsevereler ile buluşuyor.

DEMOS Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘Bodrum Sanat ve Antika Fuarı (BAF) yaklaşık 30 galeri, 20 antikacı, yurt içi ve yurtdışından 300 sanatçı, koleksiyonerler ve sanatseverleri Herodot Kültür Merkezi’nde iki edisyonda bir araya getiriyor.

İlk edisyonu; 7 Temmuz- 9 Temmuz 2023, ikinci edisyonu ise 24 Ağustos–27 Ağustos 2023 tarihlerinde sanatseverler ve antika severler ile buluşuyor.

Dünyanın önde gelen galeri, antikacılar, sanatçı, kurum ve kuruluşlarını Bodrum’da sanatseverlerle iki edisyonda bir araya getirmeyi hedefleyen BAF, yabancı sanatçı katılım profili farklı birçok ülkeden sanatçı katımları ile geçen senelere göre artarak devam ediyor.

Dünyadaki çağdaş sanat fuarları arasındaki rekabette yerini güçlendiren Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı; klasik, modern ve çağdaş sanatçıların resim, heykel ve enstalasyon çalışmalarının yanı sıra plastik ve görsel sanatlara ilişkin üretim ve canlı performanslar da bu sene ki Bodrum Sanat Fuarı’nda yer alan ayrıcalıklar arasında yerini alıyor.

Fuar boyunca ziyaretçiler;

‘BODRUM FM ‘müzikleri eşliğinde, BAF Cafe ‘de dünyanın en eski (1862) kahve markasının ikramları ile sanat sohbetlerine katılabilecekler. BAŞKA BİR HAYAT DİLİYORUM DERNEĞİ ‘Çocuk, Hayvan ve Sanat’ adlı resim atölyesi, KARYA BODRUM köşesinde Bodrum tek coğrafi işareti olan Bodrum mandalinasının yaşatmaya devam eden, ‘BODRUM YADİGARI’ lokumu, gazoz ve kolonyası, Bodrum Dondurmacısı, Bodrum Mandalin çikolatası MOLLY, ‘BAŞAKIN ATÖLYESİ’ önceliği bodrum Mandalin ile olan likörleri, coğrafi işaretli ve uluslararası ödüllü ‘MİLAS ZEYTİNYAĞLARI’NI tadabileceğiniz lokal üreticilerden özel yapım katkısız dondurma, şarap ve bira tadımı, lokal el sanatları gibi Bodrum’a ve yöreye özgü markaların tanıtımı ve satış noktaları ile dört gün boyunca Herodot Kültür Merkezi’nde renkli bir sanat deneyimi yaşayacaklar. Fuar boyunca tüm eserler, mücevher ve antikalar 80 yıllık tecrübesi ile Securitas Türkiye’ye emanet olacaktır.

Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde 6 Temmuz 2023 Perşembe günü Vip açılışı yapılacak olan BODRUM SANAT VE ANTİKA FUARI, sanat dostu VOLKAN BOYA’nın renkli kokteylin ardından, 7-9 Temmuz günlerinde 13.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu